Ture og foredrag - LOF Sydfyn

LOF Sydfyn

LOF - Værdi til dig og dit liv.

SPAR PENGE - GØR DIN BOLIG ATTRAKTIV

...

Energistyrelsens rådgivningsorgan SparEnergi.dk har en målsætning om at hjælpe husejere med tiltag, der optimerer energiforbruget. De fynske kommuner og LOF-afdelingerne har indgået et samarbejde med oplysning om dette. Kurset er principielt gratis, men deltagerne skal betale et symbolsk beløb på kr. 25,00 for kaffe og kage, og får til gengæld vigtig viden med hjem om tiltag, fordele og ulemper ved løsninger, hører f.eks. om varmepumper – og meget mere.

Aftenen er en kombination af korte oplæg, små opgaver og workshops, hvor deltagerne hjælpe til at relatere aftenens input til egen bolig. Undervejs er der således hjælp til en kortlægning af egen bolig, samt inspiration og hjælp til konkret vurdering af mulige forbedringer. Der er f.eks. fokus på klimaskærm, teknik og varmeform, men også på ændring af vaner, der gratis kan hjælpe med at reducere energiforbruget.

For at få mest muligt ud af arrangementet, opfordres deltagerne til at undersøge og medbringe: boligens el- og varmeforbrug sidste år (målt i strøm, olie, træpiller gas eller lignende) samt omkostninger for el og varme (f.eks. kr./kWh).

Aftenen arrangeres i et samarbejde med Svendborg Kommune og Go2Green.

Praktisk information

  • Nummer 172603 - SPAR PENGE - GØR DIN BOLIG ATTRAKTIV
  • Start 09.11.17 kl. 19:00-21:45
  • Underviser(e) SparEnergi Energikonsulent
  • Adresse Sundhøj Energihus, Eskærvej 73, 5700 (kort)
    Lokale
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 25,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
09.11.2017 19:00-21:45 Sundhøj Energihus SparEnergi Energikonsulent Kort

Underviser

SparEnergi Energikonsulent