Undervisere søges - LOF Sydfyn

LOF Sydfyn

LOF - Værdi til dig og dit liv.

Undervisere søges

LOF SydFyn søger undervisere - både til vores etablerede kurser og til nye hold. Hvis du gerne vil undervise voksne, er du derfor meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Der stilles generelt ingen formelle krav til undervisere i aftenskolen, dvs. du behøver ikke have en bestemt uddannelse. Men vi søger undervisere, som er engagerede og har de pædagogiske og faglige kvalifikationer der skal til for at engagere voksne fagligt og socialt. Vi ser det som en styrke at have undervisere med forskellig baggrund, som har opnået deres kvalifikationer enten gennem job, en engageret fritid eller uddannelse. Vores lærerteam består af undervisere i alle aldre.

Undervisningen i aftenskolen er ikke bestemt af læseplaner, men tilrettelægges i samarbejde med kursisterne på det enkelte hold. Som underviser i LOF skal du derfor være fleksibel og parat til at tilpasse undervisningen til kursisternes forventninger og forudsætninger.

Send din ansøgning til sydfyn@lof.dk

Skoleleder Erik H.A. Jakobsen

Har du en god idé til et hold, en tur eller et foredrag? Send en mail til os.

Underviser i LOF

Er du underviser i LOF, så finder du her en velkomstflyer samt en vejledning til undervisere. Det er også her du finder skabeloner, hvis du vil udforme dit eget markedsføringsmateriale.