LOF SYDFYN - Værdi til dig og dit liv. - LOF Sydfyn

LOF Sydfyn

LOF - Værdi til dig og dit liv.

Harmonika

Er du nybegynder og vil lære at spille på harmonika, eller er du en garvet harmonikaspiller, der gerne vil lære mere?
Du tilbydes solo-undervisning - lige på dit niveau.

Undervisere søges

LOF SydFyn søger undervisere - både til vores etablerede kurser og til nye hold. Hvis du gerne vil undervise voksne, er du derfor meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Der stilles generelt ingen formelle krav til undervisere i aftenskolen, dvs. du behøver ikke have en bestemt uddannelse. Men vi søger undervisere, som er engagerede og har de pædagogiske og faglige kvalifikationer der skal til for at engagere voksne fagligt og socialt. Vi ser det som en styrke at have undervisere med forskellig baggrund, som har opnået deres kvalifikationer enten gennem job, en engageret fritid eller uddannelse. Vores lærerteam består af undervisere i alle aldre.

Undervisningen i aftenskolen er ikke bestemt af læseplaner, men tilrettelægges i samarbejde med kursisterne på det enkelte hold. Som underviser i LOF skal du derfor være fleksibel og parat til at tilpasse undervisningen til kursisternes forventninger og forudsætninger.

Send din ansøgning til sydfyn@lofsydfyn.dk

Kalender

Facebook

Giv os et like på Facebook og følg med i, hvornår vi starter kurser og inviterer til spændende foredrag og oplevelsesture. Del gerne dine ideer med os, så vi bliver en endnu bedre aftenskole!